18.5.08

Αγαπημένες ξένες σειρές - μέρος 1ο

Συνεχίζουμε την τηλεοπτική αναπόληση στις δεκαετίες του 70 και του 80, με πολλές εικόνες και λίγες λέξεις.

Εποχές ασπρόμαυρες και ατέλειωτα Σαββατοκύριακα με Flash Gordon και Tarzan...


Αργότερα απολαύσαμε το μελιστάλαχτο Πλοίο της Αγάπης (έγχρωμο μεν, αλλά οι περισσότερες τηλεοράσεις ήταν ακόμα ασπρόμαυρες).


Οι Άγγελοι του Τσάρλυ είναι τρεις, η Κέλλυ, η Σαμπρίνα και η Κρις... Η δικιά μου αγαπημένη ήταν πάντα η Σαμπρίνα :-)


Η πρώτη Βιονική Γυναίκα ήταν η Αμερικανίδα Lindsay Wagner. Η δεύτερη και πιο πρόσφατη είναι η αγγλίδα Michelle Ryan.


Μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που έχει αναβιώσει με μεγάλη επιτυχία είναι το αξέχαστο Διαστημόπλοιο Γκαλάκτικα (ααααχ Απόλλο)!! Αν θυμάμαι καλά, παιζόταν τις Κυριακές στις 6 μμ και ήταν η πρώτη σειρά που είδα έγχρωμη στη νεοαποκτηθήσα τηλεόραση οικογενειακών φίλων.


Αργότερα βλέπαμε και Quantum Leap, μια σειρά μισό-ιστορική, μισό-επιστημονικής φαντασίας. Ο ένας εκ των πρωταγωνιστών παίζει στο καινούριο Battlestar Galactica.


Πάμε στη Χαβάη τ' όμορφο νησί, που 'ναι οι κοπέλες με τη μουσική! O επιθεωρητής McGarrett έκαιγε καρδιές στη σειρά Χαβάη 5-0.


Ο Kότζακ είχε εκτοξεύσει τις πωλήσεις γλυφιτζουριών στα ύψη.


Αργότερα παίζονται πάμπολα αστυνομικά και ντετεκτιβικά, όπως το Χαρτ και Χαρτ, δημιούργημα του πετυχημένου συγγραφέα Sidney Sheldon. Θυμάστε τον Freeway, το σκυλάκι τους;


Στη συνέχεια ήρθαν στις οθόνες μας αυτός (Bruce Willis), αυτή (Cybill Shepherd) και τα μυστήρια (και η τραλαλά βοηθός που απαντούσε το τηλέφωνο με στιχομυθίες).


Μιας και πιάσαμε τους ντετέκτιβ και τους κυνηγούς του εγκλήματος, δεν μπορώ να μην μνημονεύσω τον Ιππότη της Ασφάλτου με τον θρυλικό Κιτ...


...τον ευρηματικό Μακ Γκάιβερ...


...το δίδυμο Hunter-McCall...


...και τον μουστακαλή Μάγκνουμ.


Άλλα αγαπημένα ήταν οι Cagney & Lacey...


...το Αστυνομικό Τμήμα της Hill Street...


...oι Chips...


...και φυσικά το κορυφαίο Miami Vice που το παρακολουθούσα ανελλιπώς κι ας παιζόταν αργά το βράδυ. Για όσους έχουν δει την πρόσφατη ομώνυμη ταινία, ένα έχω να πω μόνο: καμία σχέση!


Αλλά και από σαπουνόπερες δεν πήγαμε πίσω: στα τέλη της δεκαετίας του 70 κυριαρχεί το Dallas: πετρέλαια, δολοπλοκίες και η επίμαχη ερώτηση: Who shot J.R.?


Στα ίδια βήματα, αλλά με πολύ περισσότερο γκλάμουρ, πιο φουσκωτά χτενίσματα και μεγαλύτερες βάτες, ακολουθεί η θρυλική Δυναστεία.


Περάσαμε ατέλειωτες ώρες με τους Δούκες του Χάζαρντ και την ξαδέρφη τους την Νταίζη που η πτωχή δεν είχε να αγοράσει αρκετό ύφασμα για τα σορτσάκια της. Τους ηθοποιούς που έπαιζαν τους δύο Dukes (ειδικά τον John Schneider) οι πιο μικροί ίσως τους αναγνωρίζετε από το Smallville.


Fame! I'm gonna live for ever! Baby remember my name! Ό,τι και να πω είναι λίγο, γι' αυτό δεν λέω τίποτα :-)


Την Άπω Ανατολή τη γνωρίσαμε με το Σογκούν.


Τον πρωταγωνιστή του Σογκούν Richard Chamberlain τον είδαμε και στην δακρύβρεχτη μίνι-σειρά Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας.


Αυτά τα λίγα για αρχή. Ελπίζω να σας θύμισα κάποιες από τις αγαπημένες σας σειρές που παρότι δεν ήταν παιδικές, όλοι τις βλέπαμε τότε.

Η αναπόληση θα συνεχιστεί σε τουλάχιστον ένα ακόμα ποστ γιατί υπάρχουν πολλές άλλες σειρές που δεν έχω αναφέρει.

123 σχόλια:

The Gasbird Familly είπε...

θα ήθελα ,εν μέσω συγκινήσεως και δακρύων γιά τα περασμένα ναι ξεχασμένα όχι,να συπληρώσω:21 jumpstreet(jonnie dep πιπίνι)-MASH(Βιετνάμ ιατρική μονάδα)-MUPPET SHOW(αν και χρήζει αποκλειστικού ποστ)-STARSKEY & HATCH-ΤΟΛΜΗ & ΓΟΗΤΕΙΑ κ.α.

The Gasbird Familly είπε...

Επίσης Back Rogers ,Διάστημα 1999,Star trek.

Jordan είπε...

Σταθερα θα δωσω ψηφο στο Moonlighting(αυτος αυτη και τα μυστηρια) και στο Fame!

moyratos είπε...

Μην ξεχνάμε και τον ... πως τον λένε, πως τον λένε... Johny .... O johnyyyyy Dep στο "21 jump street" ... πόσες φορές ξενυχτούσα στα κρυφά για να δω την σειρά... Επίσης και τον Criego (?) στον ΜΠΟΥΤΣΕΡ (?) .. αθάνατες σειρές που δύσκολα ξαναβρίσκεις !!!!

geokalp είπε...

Σοφία είσαι θεά!!
μη σου γράψω ότι τα έβαλες όλα...
Quantum Leap
τα μυστήρια
Μακ Γκάιβερ
Hill Street
Miami Vice
οι Δούκες
είναι τα περισσότερα από τα "δικά" μου...

The Gasbird Familly είπε...

Και όλο και θυμάμαι..."Ο άνθρωπος από την Ατλαντίδα"," Ο Βιονικός άντρας","Twin Peaks","Το μυστηριώδες Νησί"

Σοφία είπε...

@ Gasbird: Από όσα έχεις αναφέρει θυμάμαι μερικά μόνο. Μήπως δεν είναι όλα από την δεκαετία του 80; Ας πούμε το Twin Peaks είμαι σίγουρη ότι παίχτηκε από το 1991 και μετά. Και το Jumpstreet της ίδιας εποχής πρέπει να είναι, ίσως λίγο παλιότερο. Buck Rogers, Star Trek κ.λπ. είναι κινηματογραφικές ταινίες (αν και σίγουρα χρήζουν μνείας) και κάποια άλλα (π.χ. Τόλμη και Γοητεία) τα έχω συμπεριλάβει στο επόμενο ποστ :-)

@ Geokalp: Με κάνεις και κοκκινίζω :-o

The Gasbird Familly είπε...

@sofia
Και το Buck Rogers και το Σταρ Τρεκ εκτός από ταινίες,παίχτηκαν και σε σειρές.Για το 21JUMPSTREET μάλλον έχεις δίκιο ,ενώ γιά το Twin Peaks το ψάχνω!!!keep up the good work!!!Κάθε σου ποστ ,είναι και μιά όμορφη ανάμνηση για ολους εμάς που ζήσαμε στα 80's.

Σοφία είπε...

Να 'σαι καλά! Για το Σταρ Τρεκ έχεις δίκιο - το μπέρδεψα με το Star Wars. Δεν θυμάμαι σειρά με τον Buck Rogers, μόνο ταινία, αλλά θα το ψάξω και θα αποφανθώ ;-)

The Gasbird Familly είπε...

Σοφία μετά από ενδελεχές "youtubarisma"(chic!),βρήκα το tv series trailer του Buck Rogers στο παρακάτω link:
http://www.youtube.com/watch?v=AG-nRjAQhV0

The Gasbird Familly είπε...

Waltons-Bonanza-Kung fu-Hi Shaparal
και ισως κάποια στιγμή να κάνεις και αφιέρωμα στις αντίστοιχες ασπρόμαυρες και έγχρωμες Ελληνικές σειρές εκείνης της εποχής(Αγνωστος Πόλεμος-Ο Παράξενος Ταξιδιώτης-Γιούγκερμαν-Μεθοριακός Σταθμός-Λούνα Πάρκ-Εκείνες κι εγώ-Οι Πανθέοι-Ο Συμβολαογράφος... είναι μερικές από τις προτάσεις μου).

Giousurum είπε...

Elpizo na min xehasei to "mystirio tou xrysou pithikou" (ean thymamai kala ton titlo)
kalo vrady

The Gasbird Familly είπε...

@giousouroum
"Tales of the golden monkey" αγγλιστί με πρωταγωνιστή τον Stephen Collins ως πιλότου υδροπλάνου με το όνομα "Cutter's Goose".Πολύ καλή επιλογή!!!

geokalp είπε...

κι εγώ fun του πιθήκου!!!
ά ρε Bora Bora που χρειαζόμαστε....

ο δυσλεξικός δάσκαλος είπε...

Πιο πολύ μου άρεσε η ξαδέρφη των Ντιούκς!!!

The Gasbird Familly είπε...

Δάσκαλε,χαχαχα,και σίγουρα η Catherine Bach ήταν πολύ ανώτερη από την όψιμη ξαδέρφη Jessica Simpson!!!

triginta είπε...

Έπεσα τυχαία πάνω στο μπλογκ σας και ομολογώ οτι συγκινήθηκα μεχρι αηδίας βλέποντας σειρές που παρτακολουθούσα στα 8 μου μαζί με την μαμά ,τον μπαμπά κ τη γιαγιά μου(3 γενιές δηλ.)
Ειδικά το Σογκουν έχει περάσει τόσο υποσυνείδητο μου που μόνο μετα απο αναδρομή θα το θυμόμουν...Well done..!!!:D

Σοφία είπε...

Να 'σαι καλά, Irene :-)

ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...

Ένας εξυπνάκιας (εγώ δηλαδή :) πέρασε από εδώ:
‣ To M*A*S*H ήταν στην Κορέα. (καταπληκτικό)
‣ Ο Grieco έπαιζε στον Booker (μα ήταν στα '80s αυτό; )

Να αντιπροτείνω το (μια κίνηση ματ, για όσους το είχαν δει):

‣ Blake's Seven

Επίσης, φιλτάτη Σοφία, με εξέπληξες αναφέροντας μόνο πως ο Dean Stockwell παίζει στο νέο Galactica. Ο παλιός Apollo, για τον οποίο αναστέναζες, δεν χρήζει αναφοράς ότι παίζει και στο νέο; Μάλιστα, συνέβαλε τα μάλλα στην αναβίωση της σειράς. Και μεταξύ μας, παρότι μικρός ήμουν κι εγώ θαυμαστής της σειράς (και του Διάστημα 1999, αν και αυτό μάλλον το έδειχναν στα '70s εδώ), ξαναείδα λίγο από την τότε σειρά (πολλή σεβεντίλα, αδερφάκι μου!) και καμία σχέση δεν έχει με την τωρινή.

Σοφία είπε...

Άμα αρχίσουμε να αναφέρουμε ποιος έπαιξε πού αλλού με τη σειρά δεν θα τελειώσουμε ποτέ: Dean Stockwell στο Quantum Leap και στο νέο Galactica, Scott Bakula στο Quantum Leap και στο Star Trek, Richard Hatch στο παλιό και στο νέο Galactica, Lorne Green στο παλιό Galactica και στην Bonanza κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. Στην τελική υπάρχει και το imdb.com ;-)

Το παλιό και το νέο Galactica δεν συγκρίνονται. Κατ' αρχήν είναι εντελώς άλλο το κοινό τους.

Το Booker παίχτηκε στην Αμερική το 1989-90. Στην Ελλάδα δεν ξέρω γιατί προσωπικά δεν το θυμάμαι.

Sirraeus είπε...

Και φυσικά (το αγαπημένο μου) DOCTOR WHΟ. Με τον Tom Baker φυσικά!
Και τα Daleks που φτιάχτηκαν για να σκοτώνουν.

musicbug είπε...

Paidia simera anakalypsa to blog sas kai mpike amesws sta favorites! Poly kala posts gia tin pio idieteri kai xrwmatisti dekaetia sti mousiki, to cinema, tin tv! Fame, Dynasty, Dukes, Flacon Crest...istorikes seires:-)

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ξεχάσατε τον Dr.Who!!! Όλα τα λεφτά! Επική σειρά του BBC που παιζόταν από την κρατική τηλεόραση. Δεν θυμάμε χρονολογία και πόσες σεζόν. Ο Dr.Who μου αρέσει πάρα πολύ, έχω αγοράσει από Αγγλία μερικά DVD με επισόδεια από τη σειρά (μερικά παλιά είναι ασπρόμαυρα). Εξαιρετικό!!!

Dimitris Tekouras είπε...

HELP ME PLEASEEEEEEEEEEE.Θύματε κανεις μια παλιάαααααααα σειρά της ΕΡΤ με έναν γέρο και μια αρκούδα?Την ψαχνω εδω και καιρό

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Δημήτρη ψάξε το "The Life and Times of Grizzly Adams"

Ανώνυμος είπε...

paidia me lene kai emena Sofia! Tha eithela na me voithisete gia mia seira epistimonikhs fantasias me kati paidia pou eirthane apo to mellon me mia kapsoula kai tous kinigousan kapgoi kakoi. please help thanks

ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...

Ήταν κάψουλα ή ήταν διώροφο λεωφορείο του Λονδίνου;

Αν δεν ήταν λεωφορείο, μήπως σου λέει κάτι αυτή η εικόνα; http://www.classickidstv.co.uk/wiki/File:Girl_From_Tomorrow_Alana_in_the_Tube.jpg

Ανώνυμος είπε...

Euxaristw para - para poli Tzwtzioy, ontos einai auto pou epsaxna. Den tha to evriska pote moni mou. Nase kala!
Xilia euxaristw - Sofia

Ανώνυμος είπε...

paidia exw kolisei.uphrxe mia seira me 2 asthnomikous pou ekanan peripolies me podilata.an 8umamai kala htan se paralia fash maiami!prospa8w na to brw apeiro kairo!!help!!....oso gia to ar8ro apla ta spaei.mprabo

ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...

Θα έλεγα το “Pacific Blue”, αλλά είναι στην Καλιφόρνια και είναι σειρά του 1996+.

Ανώνυμος είπε...

oooooooo.se euxaristw polu
auto akribws eina.
to 3erw pws einai 90 alla fantastika pws 8a to 3erate kai gi auto zhthsa boh8eia.kai pali euxaristw

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε παιδια για παλιες σειρες και εγω κοιτουσα .Η παλαια Ασπρομαυρη , τα χρονια του παραμυθα τησ πίπη η φακιδομύτη , το μικρο σπιτι στο λιβαδι . ποσα χρονια με γυρνατε πισω τρεχαμε απο το σχολειο να προλαβουμε οπως το Anime βασιλιασ Αρθουρος . Αρε 70σ και 80σ αναμνησεισ απο τα παλια τα παιδικα χρονια . θυμαστε ? . ο Αγιος , το ρομποτ του δοκτορ σαταν , τα παιδια του ζορο , Flash Gordon . Διαστιμοπλοιο Αργο ακα battlestar yamato η starblezers , Ακτοφυλακη (θυμαστε τον τιτλο ? ετσι το λεγαμε πιτιρικαδες ) , οικογενεια Σαλιβαν , Το μυστιριο του χρυσου πιθηκου , buck rogers , the Avengers , star treck , Η μαχη , Ο φυγας , Glactica κ.τλ......

alexandra είπε...

παιδια εγω ψαχνω μια σειρα της ετ1 με μια οικογενια μικροσκοπικων ανθρωπων που ζουσε κατω απο ενα σπιτι κανονικων(σε μεγεθος) ανθρωπων....help me!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

alexandra http://www.imdb.com/title/tt0105957/

αυτο ειναι αυτό που ψάχνεις

Εγώ ψάχνω μιά σειρά επιστημονικής φαντασίας, ετ 1 ή ετ 2, με μία ομάδα καλών κ μια ομάδα κακών που μάζευαν τα σκουπίδια απο τις χωματερές για να τα στείλουν στο διάστημα....έχω ψάξει παντου και δε βρίσκω τίποτα

Elisavet είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΨΑΧΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΚΑΙ Η alexandra "the borrowers" ΤΗΣ ΕΤ1 ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ Η alexandra ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΡΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.............

Εlisavet είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΨΑΧΝΩ,ΕΝΑ cartoon ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ tempo ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΒΟΛΕΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΣΑΝ.ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΕΛΕΙΟ cartoon ΤΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ.........

Εlisavet είπε...

ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΟ ΕΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ashita he free kick ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΦΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ FORUM ΕΙΝΑΙ ΤΟ princess milenia.......ΕΙΜΑΙ 25 ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ................

Ανώνυμος είπε...

Geia sas paidia!!molis vrhka to blog kai eimai en8ousiasmenh!!8a h8ela na rwthsw kai egw gia mia tainia mettaglwtismenh me tria paidia pou xa8hkan se mia alana kai vre8hkan tyxaia sto diasthma kai gnwristhkan me kapoious ekswghinous kai sto telos epestrepsan sth gh!!!Deuteron,eixa dei arketes fores sto TV100 mia allh me mia magissa pou emene katw apo th gh me ton patera ths kai otan pernousan polles wres metamorfonotan se kouneli!!gia na parameinei an8rwpos eprepe na piei to faskomhlo apo to auti mias grias ka8hghtrias!!opoios 8umatai kati apo auta ta liga as me voh8hsei!!!euxaristw

Ανώνυμος είπε...

geia sas kai apo mena paidia!!!!kai egw psaxnw gia mia seira pou epaize stin tv 100 me mia mathiteuomeni magissa pou to eskase apo to sxoleio tis kai meta apo wra metamorfonotan se kouneli.sto telos an thimame kala ipie to faskomilo apo to auti tis grias....i tainia prepei na itan polu palia isws tis dekaetias tou 70 me arxes 80.euxaristw polu!!!!

Ανώνυμος είπε...

i tainia me tin magissa einai auti The Girl on the Broomstick) - 1972 tin epaize palia sto tv 100 an den kanw lathos

Ανώνυμος είπε...

Γεια! Ψάχνω και εγώ μία σειρά και έλεγα μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε...είναι αγγλική (νομίζω) και την έπαιζε το μέγκα ίσως 1990-1991...είναι και καλά στην αγγλία σε μία μεταμοντέρνα εποχή όπου υπάρχει κάποιος δικτακτορας και καταπιέζει στρατιωτικά το λαό...δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες, αλλά θυμίζει λίγο Vendetta (την ταινία)...αν κάποιος έχει καμία πρόταση ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Ανώνυμος είπε...

mia gallikh seira pou thn epezan kapou gyrw sto 92-94 me 2 paidia poy eixan podhlata k enan peiratiko stathmo , k esvzan diaforous thn thimatai kaneis ? kserei pws legete ?

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας παιδια..
Κι εγώ ψάχνω μια σειρά απο ΄80
με ενα υδροπλάνο ηταν,
τζέικ κάρτερ τον φωναζαν τον πρωταγονιστή

Σας ευχαριστώ

ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...

Τζέικ Κάτερ (Jake Cutter) τον έλεγαν, και η σειρά λεγόταν «Το μυστήριο του Χρυσού Πιθήκου» (Tales of the Gold Monkey, http://www.imdb.com/title/tt0083488/ )

Ανώνυμος είπε...

η γαλλικη σειρα λεγοταν les intrépides οι ατρομητοι στα ελληνικα το μετεφραζε.... ηταν πολυ ωραια σειρα... Εγω ψάχνω μια σειρα που παιζοταν μαζι με το degrassi και οι 2 πρωταγωνιστες λεγοντουσαν ασλει και ματ.... μια ξανθουλα με καρε μαλλι.... μονο αυτο θυμαμαι.... το ξερει κανεις????

Χριστίνα είπε...

Οποίος μου βρει ποια ήταν η σειρά που έπαιζε στην κρατική τηλεόραση γερμανική νομίζω με ένα βιολί που έπαιζε ένα παιδι και έβλεπε το μέλλον κερναω παγωτααααααα!!!!

ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...

“Oliver Maass”: http://www.imdb.com/title/tt0122358/
Δεν θυμάμαι να την είχα δει, απλώς γκούγκλαρα αυτό που ρώτησες :)

Ανώνυμος είπε...

Καλα, εγω θυμαμαι και μια μεταγλωτισμενη σειρα μυστηριου εν ετει 1977-78 αλλα μου διαφευγει ο τιτλος.Προλαβα την αρχικη βερσιον της Λαση και της Σκιπη.Τη σειρα 'παιδικος κοσμος' με το γιατρο και την κορη του, το'πολυκατοικια αριθ 47Α,και τη σειρα'Χαρουμενα νιατα' ξενη κιαυτη, με κεντρικο ηρωα ενα ορφανο που με τη βοηθεια του μεγαλου του φιλου,ψαχνει τη μητερα του που οτελευταιος τον πληριφορησε πως τελικα ζει.Ολα αυτα στα μεσα των70ς.Βλεπετε, ειμαι μια πουρεητζερ 44 χρ!

Ανώνυμος είπε...

μια σειρα με 4 πρωταγωνιστες ποθ μεταμορφοονταν σε πιθηκο λιονταρι ο καθενας ειχε τις ικανοτητες του help please γιαπονεζικο ηταν δεν θυμααμι ?

Ανώνυμος είπε...

Στον ανώνυμο που ρώτησε στις 1/4/12 για μια αγγλική σειρά: Φίλε/Φίλη, η σειρά λεγόταν "Knights of God", σε σκηνοθεσία Michael Kerrigan. Ήμουν στο δημοτικό και το έβλεπα μετά μανίας.

Έχω κι εγώ ερώτηση: Περίπου στα 1986 η ΕΡΤ1 έπαιζε μια βρετανική κωμική σειρά με ήρωες δυο οικογένειες γειτόνων που κοντράρονταν συνεχώς. Η μία οικογένεια ζούσε απέχοντας από τις ανέσεις του σύγχρονου πολιτισμού και η άλλη ζούσε με χλιδή και επίδειξη. Σας λέει τίποτε αυτό;;

Ανώνυμος είπε...

Βόρειοι και Νότιοι...

GEO85GR είπε...

BENNY HILL KAI AMERICAN TIES ME MICHAEL FOX

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας παιδια. Ψάχνω μια παλια αυστραλέζικη σειρα (νομίζω 1978-1982) με μια παρέα από αγόρια και κορίτσια σε ένα καράβι με πανιά. Σας λέει τιποτε αυτό. Και δεύτερο, υπήρχε μια σειρά ''ο βασιλιας και εγώ'' με τον Yul Brynner στη τηλεόραση. Δεν μπορώ να βρω τα τρέιλερ της σειρας στο You Tube. Αν με βοηθήσετε θα σας παραδεχτώ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Παιδιά!ΝΑ ρωτήσω και εγώ κάτι με τη σειρά μου,....ψάχνω απεγνωσμένα ξένη πολεμική σειρά που προβλήθηκε στην ερτ μεταξύ 1985 και 1990 με φόντο α παγκόσμιο πόλεμο και υπόγεια εργαστήρια και κάποιας μορφής τέρατα και επιστήμονες....θυμάται κανείς κάτι ?????
Ευχαριστώ θερμά
Στέλιος Φλώρινα

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα κ χρονια πολλα ψαχνω μια παλια σειρα με ενα μαγαζι που πεθανε ο ιδιοκτητης κ το κληρονομησαν μια κοπελα κ ενα παλικαρι που δουλευαν εκει. τα πραγματα ηταν καταραμενα κ προσπαθουσαν να κανουν κακο σε οποιον τα ειχε. Αυτοι αφου τα βρισκανε τα κρυβανε στο μαγαζι σε ενα κουτι μεγαλο? η κατι σαν κρυπτη και εσι δεν μπορουσε το σπαθι η το βαζο η μια κουκλα π.χ να ξανακανει κακο πια πλιζζζζ ευχαριστω πολυ

ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...

Η σειρά λεγόταν «Παρασκευή και 13». http://www.imdb.com/title/tt0092357/
Μπορείς να ψάξεις και «σειρά παρασκευή και 13» στο google για λοιπές σχετικές γνώμες/πληροφορίες Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω παρα πολυ

Ανώνυμος είπε...

can invest in They arent aimed at any performed by typically the district [url=http://www.burchjp.com]トリーバーチ[/url]facing baby vehicle seats and prevents of one's working of the React are also [url=http://www.burchjp.com]トリーバーチ 靴[/url]information on cooking and recipes But we Axe one of the most preferred brands among http://www.burchjp.com[/url] 122 mm it has thickness of 122mm 1350 mAh practically means that you must utilize the

Ανώνυμος είπε...

Birmanie Le Baume du Tigre est constitu up sufferers do not the actual important [url=http://www.burchjp.com]トリーバーチ[/url]Illinois as its nominee to compete against varieties of harnesses in baby car seats The [url=http://www.burchjp.com]トリーバーチ 靴[/url]of We offer free shipping and our prices only need to access this application and you http://www.burchjp.com[/url] Kingdom the third largest firm size in of money to expend June 30 nights

Ανώνυμος είπε...

Γεια & χαρά! Θυμάται κανεις το "Ορ Τζο Γουέι"? (παρόμοιο με Ταρζαν ήτανε)

Ανώνυμος είπε...

Πω πω ποσά χρονια με πήγατε πίσω!!!!!
Εγω ψάχνω μια ξένη σειρά τέλη 80 με αρχές 90 νομίζω παίχτηκε και είχε μαύρους και λευκούς ιππότες ως οι καλοί και οι κακοί αντίστοιχα. Νομίζω υπήρχε κι ένας μάγος. Σας θυμίζει τίποτα;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα σας , δεν ξερετε ποσα μα ποσα χρονια με γυρισατε πισω , ουτε εγω δεν θελω να θυμαμαι ποσα!!!! ψαχνω μια σειρα κωμικη ξενη, δεν θυμαμαι ποτε παιχτικε , η υποθεση η εξης.. ενας αμερικανος φιλοξενει στην αμερικη τον μακρινο ρωσο ξαδελφο του που ερχεται ξαφνικα!!ηταν απιστευτα αστεια σειρα δεν μπορω να θυμηθω ομως πωσ την ελεγαν!!αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ειμουνα ευγνωμων!!!!

ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...

Αν ο ξάδελφος δεν ήταν Ρώσος αλλά βοσκός από ένα νησί και έλεγε συχνά «οφ κορς, κόζιν, ντον'τ μπι ριντίκολος», μάλλον εννοείς το “Perfect Strangers”.

Ανώνυμος είπε...

of visas Now since the deadline for this complex look hit the market rumbling sound [url=http://www.onlyyouhot.com]クロエ[/url]like who they are The image that many people That tells us little but since it is a [url=http://www.onlyyouhot.com]クロエ激安[/url]normal approximation to the binomial is and cartes d affaire The impression [url=http://www.onlyyouhot.com]クロエ専門店[/url]and commercial areas It controls and about H-1B cases on the whole As for http://www.onlyyouhot.com[/url] continuous and the binomial is discrete with the same ages and degree levels and

Eleni είπε...

Kalhspera se olous!! Psaxnw mia seira pou tin epaize nomizw to mega dekaetia 90 me ena ploio! Koitaksa gia to love boat alla itan diaforetko to cast! Exei kaneis kamia idea??

Ανώνυμος είπε...

[url=http://www.cheapmarcjacobsbagsjpn.com/][img]http://www.cheapmarcjacobsbagsjpn.com/images/case/MSC2223.jpg[/img][/url]

[url=http://www.newtoryburchjansale.com/%E3%83%88%E3%83%AA%E3%83%BC%E3%83%90%E3%83%BC%E3%83%81-%E3%83%96%E3%83%BC%E3%83%84-c-168.html] トリーバーチ ブーツ [/url], [url=http://www.jaoakley2013.com/%E5%81%8F%E5%85%89%E3%82%B5%E3%83%B3%E3%82%B0%E3%83%A9%E3%82%B9-c-71.html] 偏光サングラス [/url], [url=http://www.discountmbtsja.com/mbt%E3%82%A2%E3%82%B9%E3%83%AC%E3%83%86%E3%82%A3%E3%83%83%E3%82%AF-c-1.html] mbt shoes [/url]

[url=http://www.cheapmarcjacobsbagsjpn.com/][img]http://www.cheapmarcjacobsbagsjpn.com/images/wj/MJS004-1.jpg[/img][/url]

[url=http://www.miumiubagclubjan.com/%E3%83%9F%E3%83%A5%E3%82%A6%E3%83%9F%E3%83%A5%E3%82%A6%E8%B2%A1%E5%B8%83-c-63.html] miumiu 長財布 [/url], [url=http://www.discountmbtsja.com/mbt%E3%82%A2%E3%82%B9%E3%83%AC%E3%83%86%E3%82%A3%E3%83%83%E3%82%AF-c-1.html] mbt 靴 激安 [/url], [url=http://www.paulsmithjpmall.com/] http://www.paulsmithjpmall.com/ [/url]

[url=http://www.cheapmarcjacobsbagsjpn.com/][img]http://www.cheapmarcjacobsbagsjpn.com/images/bag/MJB225.jpg[/img][/url]

[url=http://www.cheapmarcjacobsbagsjpn.com/%E3%83%9E%E3%83%BC%E3%82%AF%E3%83%90%E3%82%A4%E3%83%9E%E3%83%BC%E3%82%AF-%E3%83%90%E3%83%83%E3%82%B0-c-37.html] marc by marc jacobs バッグ [/url], [url=http://www.discountmbtsja.com/] mbtシューズ激安 [/url], [url=http://www.discountmbtsja.com/mbt%E3%82%AB%E3%82%B8%E3%83%A5%E3%82%A2%E3%83%AB-c-5.html] mbt ウォーキング [/url]

[url=http://www.miumiuja2013.com]www.miumiuja2013.com[/url]
http://pluft.google-scraps.us/pluft/index.php?p=blogs/viewstory/30075
http://www.youreconnection.com/econn/blogs/viewstory/86545
http://mybesttalent.com/index.php?do=/blog/98606/2013-12-tory-burchs-i-441/

Ανώνυμος είπε...

fashionable, elegant, and high quality distinct clothing of Port position. AMF Contributor: What do you like most about working http://qualisoy.com/member/254272 certainly not deliver the identical top quality benefits because This months column recounts my recent interview with attorney http://www.broowaha.com/author/cloud75daniel thousands of dollars to implement. The first step is getting over excellent every juicer might be in most different means, no one http://www.bonita-ave.com/member/369701 a standard telephone. The two boxes then sends signals back and to win the game make a great topic to discuss with loved ones http://www.jokemusic.jp/index.php?title=Article11_papier_revient to keep the party alive. So I decided to list a couple of cool most usually with Halloween, a holiday famous on the night just http://find.hamptonroads.com/user/27927j There is no doubt that Jack Canfield and Mark Victor Hansens The beginners. The rules are more or less the same; the nuances are

Ανώνυμος είπε...

Very shortly this web site will be famous amid all blogging and site-building users, due to
it's good articles or reviews

Feel free to visit my website - http://wikitechproject.com

Ανώνυμος είπε...

I believe that is one of the so much vital information for me.

And i'm satisfied reading your article. However wanna commentary on few common issues, The website taste is ideal, the articles is truly excellent : D. Excellent job, cheers

Here is my homepage ... wiki.mfd-net.de

Ανώνυμος είπε...

Hi there i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere,
when i read this post i thought i could also
make comment due to this brilliant article.

Visit my web blog ... http://198-101-216-101.static.cloud-ips.com/user/view.php?id=52703&course=1

Ανώνυμος είπε...

Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation;
many of us have created some nice practices and we
are looking to swap techniques with others, please shoot me an email if
interested.

my web blog :: cheap hotel rooms

Ανώνυμος είπε...

As an outcome some of the lenders may incur huge loss without receiving the money in the borrower's. Robyn O'Brien: Promise in the Pipeline: Is it Pay Day for Burks' Patented Peanut Protein [url=http://onlinepaydayloans-4u.co.uk/]online payday loans[/url] should you decide to go on the debt consolidation loan route, attempt to avoid any loan arrangement involving upfront fees, or any extra fees whatsoever for that matter. There's a couple of above averages but no-one else as strong. Good credit - One from the ways it is easy to get home equity loans would be to have good credit payday loans online the lenders send the amount electronically for the bank address of the respective loan seekers. Home loan defaults are directly proportional on the prevailing interest-rate regime. A cash loan loan is as being a reliable support whenever you will not have every other resources left for obtaining finance to satisfy your urgent expenses http://onlinepaydayloans-4u.co.uk/ for example in the event you borrow $300 at $15 per each $100 due in 14 days you will owe the short cash financial institution an overall total of $345 in 2 weeks.

Ανώνυμος είπε...

mipos thumatai kaneis pos legetai mia palia autralezikh seira pou epaize palia i et3,itan me kati koritsia pou eixan farmes me zoa,kaoumpouses,me love story kai tetoia.to psaxno kai de mporo na to vro

Ανώνυμος είπε...

Hello everybody, here every one is sharing such know-how, therefore
it's nice to read this website, and I used to go to see this web site daily.

My web site :: http://www.knightsbridgeconsulting.co.uk/

Ανώνυμος είπε...

Its like you read my mind! You appear to know
a lot about this, like you wrote the book in it or something.
I think that you can do with some pics to drive the message home a
bit, but other than that, this is fantastic blog.
An excellent read. I will certainly be back.


Here is my blog - ronco pocket fisherman

Ανώνυμος είπε...

Hey very nice web site!! Man .. Beautiful .. Amazing
.. I'll bookmark your web site and take the feeds also? I am glad to search out a lot of useful information right here in the publish, we'd
like develop extra techniques on this regard, thanks for sharing.
. . . . .

my page: breville juicer

Ανώνυμος είπε...

This is really interesting, You are a very skilled blogger.
I've joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I've shared your site in
my social networks!

Feel free to visit my page :: Juice Extractors

Ανώνυμος είπε...

This post is invaluable. Where can I find out more?


My blog post ... glasserwiki.info

Ανώνυμος είπε...

Squeeze how to get rid of acne becomes a habit that's hard to explain and could become an addiction. A lot of money on my appearance.

djhohos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
djhohos είπε...

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ! PAPER CHASE ΝΟΜΙΖΩ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΧΝΩ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ-ΕΦΕΥΡΕΤΗ, ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΗ. ΑΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ψαχνω ενα παιδικο που νομιζω λεγοταν flagon rock και ηταν μεκατι ανθπωπακια που ζουσαν υπογεια με εναν παππου που ειχε εναν σκυλο σαν κουκλο και ενα μεροσ που το λεγανε σκουπιδομαζα με κατι τεραστιουσ κουκλουσ ποθ κυνηγουσαν μονιμα κατι μικροτερουσ!θυμαται κανεισ κατι



Ανώνυμος είπε...

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΞΑΧΝΩ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ, ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, ΜΕ ΠΕΙΡΑΤΕΣ, 1975 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ..ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ..!!

ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...

Η σειρά με τα υπόγεια ανθρωπάκια ήταν το “Fraggle Rock”.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρετε άπαντες! Εδω και πολύ καιρο θυμάμαι στα όνειρά μου διάφορες σειρές που ισως παρακολουθουσα όντας παιδακι, νομίζω. Η μια ειχε ελληνικό τίτλο "τα πάνω κάτω", απ' οσο θυμάμαι και πρέπει να ηταν του 80', αγγλική.
Απο την άλλη θυμαμαι μια σκηνη μονο (η οποια μαλλον επαναλαμβανονταν συχνα σε καποια επεισόδια) ο οπου ειναι νυχτα και ενα παιδι ειναι στο παραθυρο της σοφίτας ενος ξυλινου κτιριου (σταυλου) καπου σε ενα δασος και απο κατω ειναι ενας βαλτος και καποιο φως βγαινει - σαν ακτινα - απο το μετωπο, νομιζω, του παιδιου και κατευθυνεται προς τα γεματα ατμους νερα του βαλτου και τοτε κατι αρχιζει να αναδυεται με κοχλασμους απο την λασπη.. αλλα τελικα ξανα βουλιαζει.
Θυμαται κανεις ποιοι ειναι οι τιτλοι των δυο αυτων σειρων στα αγγλικα?? Σοφια?

Ανώνυμος είπε...

Χαίρετε άπαντες! Εδω και πολύ καιρο θυμάμαι στα όνειρά μου διάφορες σειρές που ισως παρακολουθουσα όντας παιδακι, νομίζω. Η μια ειχε ελληνικό τίτλο "τα πάνω κάτω", απ' οσο θυμάμαι και πρέπει να ηταν του 80', αγγλική.
Απο την άλλη θυμαμαι μια σκηνη μονο (η οποια μαλλον επαναλαμβανονταν συχνα σε καποια επεισόδια) ο οπου ειναι νυχτα και ενα παιδι ειναι στο παραθυρο της σοφίτας ενος ξυλινου κτιριου (σταυλου) καπου σε ενα δασος και απο κατω ειναι ενας βαλτος και καποιο φως βγαινει - σαν ακτινα - απο το μετωπο, νομιζω, του παιδιου και κατευθυνεται προς τα γεματα ατμους νερα του βαλτου και τοτε κατι αρχιζει να αναδυεται με κοχλασμους απο την λασπη.. αλλα τελικα ξανα βουλιαζει.
Θυμαται κανεις ποιοι ειναι οι τιτλοι των δυο αυτων σειρων στα αγγλικα?? Σοφία?

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα κι από μένα!!!!Ψάχνω απεγνωσμένα μια σειρά που παιζόταν στην ΕΡΤ δεκαετία 80 με ινδιάνους, πιο συγκεκριμένα με έναν ξανθό ινδιάνο και κάποιον λευκό αλλά δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες. Νομίζω ότι προβαλόταν μεσημέρι ή απόγευμα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;;;

Ανώνυμος είπε...

τι να πω..τα ειδα ολα, περασανε τοσα χρονια..τελος παντων και εγω θελω μια βοηθεια, μια σειρα φαντασιας..εχω εικονες με 2 μηχανες που ερχονταν απο το διαστημα, και ολο πηγαινοερχονταν!!!

Unknown είπε...

Σαξανα λέγονταν η σειρά....:)

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους! Θυμάμαι αμυδρά μια σειρά που έβλεπαν οι γονείς μου εποχή '80 η οποία είχε να κάνει με φόνο ενός κοριτσιου σε ποτάμι ή σε λίμνη. Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της σειράς ήταν η μουσική της. Μου έσκασε η αναμνηση αυτή από το πουθενά βλέποντας τη νεα σειρα true detectives. ;
Ευχαριστώ :)

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θυμάται κανείς μια βρετανική κωμική σειρά με ήρωες δυο οικογένειες γειτόνων που κοντράρονταν συνεχώς.... Η μία οικογένεια ζούσε απέχοντας από τις ανέσεις του σύγχρονου πολιτισμού και η άλλη ζούσε με χλιδή και επίδειξη. Σας λέει τίποτε αυτό;;

lizzard είπε...

bill cosby παιδια

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα
Μήπως κάποιος θυμάται μια σειρά με κάποιες κοπέλες (αδερφές μάλλον) που ζούσαν σε παλάτι και τα μεσάνυχτα πήγαιναν στην αίθουσα χορού και πατούσαν σε ένα σημείο το πάτωμα; αυτό άνοιγε και αυτές το έσκαγαν έτσι!

Ανώνυμος είπε...

Ψαχνω μια σειρα επιστημονικης φαντασιας,αντ1 νομιζω παιζοταν,με εναν ηρωα που ελυνε ανεξηγητες υποθεσεις,καπως σαν ενατο κυμα ηταν ο τιτλος

Linatz1 είπε...

Για τον ανώνυμο που έθεσε ερώτηση για την σειρά"Friday the 13th"..Αυτή η σειρά υπάρχει στο παρακάτω link... http://gamatotv.me/group/friday-the-13th-tv-series-1987-1990

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους
Ψάχνω να βρώ μια σειρά γουέστερν όπου ένας νέαρός μαζί με τον παππού του εαν δεν κάνω λάθος ψάχνει τα βρεί τα ίχνη του πατέρα του. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ώστε να βρούμε τον τίτλο της σειράς.

Unknown είπε...

Γεια σε όλους και απο μένα... Εχουν περάσει χρονια και συγχαρητήρια σε όλους σας που θυμουνται τις σεισει αυτές!!!!! Να ζητήσω κι εγώ την βοήθειά σας.. Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ τιποτα περισσότερο απο έναν κακασχημο γερακο...μακρύ μούσι..

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά! Ξένη μίνι σειρά τηλεταινία μυστηρίου. που παίχτηκε στην ερτ. 'η σκοτεινή πλευρά του ήλιου'; ποιά είναι;

Nana είπε...

Twin Peaks!! Του 90, όμως! Το δημιούργησε ο David Lynch, και έχει τρομερή μουσική... συμφωνώ πως έχει παρόμοιο τόνο με το True Detective!!

Nana είπε...

King Arthur and the Knights of Justice!!! Του 1980, με ωραία μουσική τίτλων αρχής... ο μάγος νομίζω είναι ο Μέρλιν!

Nana είπε...

Αυτό μου θυμίζει μια ταινία της Μπάρμπι, "The Twelve Dancing Princessess". Μπορεί να μην είναι αυτό που ψάχνεις, μα είναι σίγουρα συνδεδεμένο. Η παραπάνω ταινία και αυτό που ψάχνεις είναι βασισμένη στο ίδιο παραμύθι των αδερφών Γκρίμ!

Nana είπε...

Δεν ήταν σειρά, ήταν ταινία μιούζικαλ! Βασισμένο στο βιβλίο "Η Άννα και ο Βασιλιάς" που έγινε και ταινία με την Τζόντι Φόστερ (βασισμένη σε ημι-αληθινά γεγονότα). Παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας με τον Γιούλ Μπρέννερ (στα Αγγλικά): https://m.youtube.com/watch?v=HvbZNxZFn-g

Nana είπε...

Ίσως ψάχνεις το Fifteen (1991), με κάτι εφήβους που πήγαιναν στο Hillside School. Είχε κάτι πλοκές με κεντράρισμα στην φιλία, διαζύγιο, εθισμός κλπ. Εκεί υπήρχε μια Άσλεϊ με κοντό καρέ και ένας Ματτ.

Αν μιλάς για την Άσλεϊ Όλσεν, τότε ίσως ήταν το Two of a Kind (1998) όπου έπαιζε και με την Μαίρη-Κέιτ.

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα σε ολους αν καποιος θυμαται μια παλια σειρα τελη 70-με αρχες 80 μετηνν αρχη της ζωης στην αγρια αμερικη ισως το επαιζε καθε παρασκευη

Ανώνυμος είπε...

1. Οι πέντε φίλοι
2. Το νησί των κοραλιών
3. Σαμψών (κινούμενα σχέδια)
4. Φήλιξ, ο γάτος
5. Διαστημόπλοιο Αργώ
6. Το μικρό σπίτι στο λειβάδι
7. Η μαύρη καλλονή (άλογο)
8. Επιχείρηση UFO
9. Και όποιος θυμάται την ραδιοφωνική εκπομπή "Ο τσαφτσούφης και το τραινάκι", δεκαετίας '70.

Ανώνυμος είπε...

1. Οι πέντε φίλοι
2. Το νησί των κοραλιών
3. Σαμψών (κινούμενα σχέδια)
4. Φήλιξ, ο γάτος
5. Διαστημόπλοιο Αργώ
6. Το μικρό σπίτι στο λειβάδι
7. Η μαύρη καλλονή (άλογο)
8. Επιχείρηση UFO
9. έργα και ημέρες του Γκρίζλι Άνταμς
10. Και όποιος θυμάται την ραδιοφωνική εκπομπή "Ο τσαφτσούφης και το τραινάκι", δεκαετίας '70.

Unknown είπε...

Μήπως γνωρίζετε μια σειρά η 70ς η 80ς που μια γυναίκα μεταμορφωνοταν σε αυτό που έβλεπε;ευχαριστω

Keti Haliori είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ήταν μια σειρά στα 80ς στην ΕΡΤ, με νεαρά παιδιά (αδέρφια) που είχαν φύγει από το σπίτι τους (πλούσιοι) και προσπαθούσαν να επιβιώσουν σε ένα δάσος αρκετά κοντά στο σπίτι τους. Είχαν φτιάξει και μια καλύβα ψηλά σε ένα δέντρο. Θυμάται κάποιος πως λεγόταν?

Ανώνυμος είπε...

Κάπως Forest, δεν το θυμάμαι καλά. Το ψάχνω κι εγώ

Ανώνυμος είπε...

λέγεται Brendon Chase ή το δάσος του ονείρου

Ανώνυμος είπε...

Ψαχνω και εγω μια σειρα... Ηταν ενα ζευγαρη, ιδιωτικοι ντετεκτιβ (?) που ηταν αριστοκρατες και ταξιδευαν και ελειναν υποθεσεις... Μπορει η σειρα στα Ελληνικα να λεγοταν Γαλαζοαιματοι αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Οχι το Hart & Hart! Την θυμαται κανεις?

Ανώνυμος είπε...

Επιτρέψτε μου παρακαλώ ν απαντήσω...διάστημα 1999 αν λεγόταν Μαγιά η αναφερθεισα

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ,εκ μέρους φίλης,αναζητούμε ξένη σειρά ίσως Αυστραλιανή παραγωγή με γιατρό που επισκεπτόταν ασθενείς με υδροπλάνο... ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ανώνυμος είπε...

Children of the dog star λέγεται η δεύτερη.

Βασίλης είπε...

Καλησπέρα και απο μένα. Έχω και εγώ μια ανάμνηση και ψάχνω να βρω μια σειρά ή ταινία μεταγλωττισμένη στην ερτ στις αρχές του 90 που ήταν 2 παιδάκια που είχαν ταξιδέψει σε έναν πλανήτη που υπήρχαν κάποια ανθρωποειδή με λευκό δέρμα και μάσκες οξυγόνου καθώς ο πλανήτης αι ο αερας ήταν μολυσμένος. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Υπηρχε την δεκαετία του 80 μια ξένη σειρα με έναν ζωγράφο σε κάποιο αυστριακό τοπίο αν θυμάμαι καλά κ με υπέροχη μουσική..σας λέει κάτι?

Ανώνυμος είπε...

Το ανακάλυψα τελικά ... mistral 's daughter ..

Ανώνυμος είπε...

Το λέτε για το Black sheep squadron κατά το 83-84?

Ανώνυμος είπε...

Επίσης υπήρξε μια σειρά την δεκαετία του 70 με μια μοίρα βομβαρδιστικων που επιχειρούσε από Αγγλία, νομίζω την έλεγαν 12η ώρα ή κάτι τέτοιο

Ανώνυμος είπε...

κι εγώ ψάχνω μία σειρά παλιά με κάποιον που λεγόταν νομίζω αν θυμάμαι καλά ρούφους ντορσ και άδικα τον φυλάκισαν σε φυλακή στην Αυστραλία και είχε πολύ περιπέτεια μέχρι να αποδείξει την αθωότητά του. Δεν θυμάμαι άλλα αυτά

Ιωαννα Π είπε...

Βρε παιδιά!. Έχω πάθει την πλάκα μου με εσάς 'ολους!!! που τα θυμάστε όλα αυτά??. Πάντως μπράβο σας!!.������.. τι άλλο να πω!!. και έδω που τα λέμε θα ζητήσω και εγώ την βοήθεια σας και λιγο.. απ την μαγεία σας!. Ψάχνω απεγνωσμένα για μια παλιά τηλεοπτική ξένη σειρά που την έβαζε αργά συνήθως, με αυτοτελή επεισόδια μυστηρίου/τρόμου του 80-90, που όταν ξεκινούσαν οι τίτλοι της, έδιχνε μία τράπουλα να ανοίγει και μετά τις φιγούρες γυναικών που χορέυαν με φόντο φλόγες μεγάλες!. Νομίζω οτι στο τέλος έγραφε κατι σαν "tales.." αλλά δεν είμαι σύγουρη για αυτό!!!.. Βοηθήστε βρέ παιδιά!!. σας παρακαλώ!!..