15.7.08

Για να μην ξεχνιόμαστε..

Έβλεπα χθες το προολυμπιακό τουρνουά και τον αγώνα της Εθνικής με τον Λίβανο και στο άσχετο θυμήθηκα πως αρχίσαν όλα....
Εσείς τι κάνατε τότε?!

9 σχόλια:

Maria Mikro Analogo είπε...

Καλημέρα Στάθη! Πω πω, τι στιγμές κι αυτές... θυμάμαι ήμουν με τη μητέρα μου στο σπίτι, όλες οι μπαλκονόπορτες ανοιχτές, εμείς να χοροπηδάμε στον καναπέ του σαλονιού και τα μηχανάκια με τις ελληνικές σημαίες να κάνουν παρέλαση κάτω από το σπίτι :D Ο πατέρας μου είχε εφημερία εκέινη τη μέρα και την επόμενη μάθαμε πως στο νοσοκομείο είχαν πολύ μεγάλη πέραση τα χάπια για την υπέρταση! :P Φιλιά :)

geokalp είπε...

στη μικρή τηλεόραση της κρεβατοκάμαρας!
να χοροπηδάμε στο κρεββάτι...
οι γονείς είχαν κόσμο στο σαλόνι και δεν πολυ-κατάλαβαν τι έγινε, παρα μόνο όταν ο κόσμος ξεκίνησε να κατεβαίνει προς το κέντρο!

Spy είπε...

Ήμουν φαντάρος.
Ε, μόνο στρατόπεδο δε θύμιζε το τότε ΚΕΔΒ στο Χαϊδάρι.

Jordan είπε...

Ενα θα σου πω : Ο Γιωργος στα τελευταια λεπτα, μην αντεχοντας την αγωνια, ειχε παει στο δωματιο και εκανε προσευχη! Και μολις εληξε οι διαδρομοι στην πολυκατοικια γεμισαν απο κοσμο και αγκαλιες.ΧΑΜΟΣ. Ηταν βλεπεις η πρωτη μεγαλη αθλητικη επιτυχια σε συλλογικο επιπεδο. Παντα οταν βλεπω αυτο το video...η τριχα καγκελο!

ο δυσλεξικός δάσκαλος είπε...

Τι να κάναμε , άραγε;;;; Εγώ κι ο αδελφός μου χοροπηδάγαμε στο μπαλκόνι και μετρούσαμε τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια που κατευθύνονταν με σημαίες και κορναρίσματα προς το κεντρο! Κάποιοι γείτονες πετούσαν και φωτοβολίδες! Ανεπανάληπτες κι αξέχαστες στιγμές!!!

Σοφία είπε...

Είχα βγει στους δρόμους και πανηγύριζα μέχρι πρωίας! Αξέχαστες στιγμές!!!

neoinileias είπε...

Ωραία ήταν τότε, ήταν από τις πρώτες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού, ο κόσμος ενδιαφέρονταν αρκετά, κάθε επιτυχία ήταν εθνικό ζήτημα.

thamnos είπε...

Οντως κάθε φορά που βλέπω εικόνες του ΄87 ανατριχιάζω, ειναι οι άνθρωποι που έκαναν την Ελλαδίτσα Ελλαδάρα!
..πήρα ένα σπρέυ και κατέβηκα στην Ομόνοια πάνω σε ενα αγροτικό μαζι με άλλους...πολλούς μέχρι ξημέρωμα, ανεπανάληπτες στιγμες!

CH.AN. είπε...

Σαν σήμερα, 14/06/1987-14/06/2009!
Μέσα σε αυτά τα 22 χρόνια ζήσαμε την τότε επανάσταση του ελληνικού μπάσκετ και φτάσαμε στην σημερινή απαξίωση του παρά την πρωτιά στο Ευρωπαϊκό του 2005 και τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο το 2006. Μέσο όρο εισιτηρίων φέτος στα γήπεδα της Α1 1.428, δωδέκατη η Ελλάδα στην Ευρώπη. Μέχρι και η Α2 των Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία κόβουν πολύ περισσότερα! Απίστευτο!