26.8.08

90210



Αυτό το καλοκαίρι βλέπω στον ΑLPHA τα "χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" και απορώ! Όχι με την καρδιά μου όπως έλεγε και ο περίφημος Μάκης, αλλά με το τι βλέπαμε εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 1990 όπου κατά μια έννοια ήταν και η αποθέωση των 80s!!



Καταρχήν τόσο ηθικοπλαστική, ψεύτικη και κιτσάτη που φαίνεται η σειρά σου δημιουργούνται απορίες για την παγκόσμια καλαισθησία !! Λέτε τελικά να έφταιγε το Τσέρνομπιλ...

8 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Άσε που κάπου διάβασα ότι γίνεται επανέκδοση της σειράς!!!

Καλημερούδια

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Καλημέρα ρε Παύλο!
Δες εδώ για τη νέα βέρσιον του 90210..

geokalp είπε...

κάπως έτσι αισθάνομια κι εγώ!
και βασικά ενώ έχω μια περιέργια να ξανά-δω τι βλέπαμε, το απόλυτα σωστό είναι να αλλάζω κανάλι...
(καλύτερα να την έκλεινα κιόλας)

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

δείτε και αυτό!

Σοφία είπε...

Σκεφτείτε τι θα λέμε σε 20 χρόνια για τις σειρές που βλέπουμε τώρα, π.χ. Ugly Betty! Όσο για την καλαισθησία, γενικά η δεκαετία του 80 δεν φημίζεται ιδιαίτερα. Ανοίγω φωτογραφικό άλμπουμ και φρικάρω...

musicbug είπε...

Paidia emena mou aresei akoma poly to 90210 ki exw agorasei kai tous 4 prwtous kyklous se dvd:-) Entaksei o prwtos kyklos itan ligo gamise ta, kai oi dialogoi afeleis, alla eixe to endiaferon tou se polla! Gousta einai ayta:-)
Kalo mina

Jordan είπε...

Κατα πρωτον, αυτη η σειρα μου εφερνε παντα αναγουλα. Κατα δευτερον δεν εχει καμμια σχεση με τα 80s. Eιναι η κλασσικη σειρα που χαρακτηριζει τα 90s. Συνεπως νομιζω οτι αυτο το ποστ πρεπει να αυτοκαταστραφει!!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Σοφία νομίζω ότι οι σημερινές παραγωγές - στην Αμερική - είναι πολύ καλύτερες απο ότι ήταν 15 χρόνια πριν! Πλέον είναι σχεδόν κινηματογραφικές. Αυτο που γίνεται όμως με τις σειρες του 1980 δεν γινεται με τις σειρες του 1970!


musicbug De gustibus non est disputandum!!!
Ave!

Jordan αγαπητέ! Μιλάω για τον πρώτο κύκλο που έγινε το 1990 και όπως όλα τα πρώτα χρόνια των 90s είναι η αποθέωση των 80s!!!