26.6.09

Πάει και αυτός....



Μόλις 50 ετών βρέθηκε χθές το βράδυ νεκρός! Νομίζω ήταν η πιο χαρακτηριστικη φιγούρα των 80s. Από το Thriller και το Bilie Jean του 1982 μέχρι το Bad και το Smooth Criminal, έβαλε την σφραγίδα του όχι μόνο στην μουσική αλλά και στην παιδική μας ηλικία.





9 σχόλια:

geokalp είπε...

νομίζω γράφεις πολύ λίγα...
ο τύπος αυτός έχει επηρεάσει τους πάντες πάρα πολύ!
προχθές είδα αφίσα ραδιοφωνικού σταθμού με τη φάτσα του...

Jordan είπε...

(geokalp παρε την σκυταλη για ενα πιο εκτενες αφιερωμα. εξαλλου σ΄αυτα εισαι σπεσιαλιστας! :-)

Ο Michael Jackson για μενα ειναι ο μεγαλυτερος τραγουδιστης και performer που εχει περασει ποτε απο τον πλανητη Γη. Και ουτε θα ξαναπερασει τετοιος. Η ειδηση του θανατου του με στεναχωρησε πολυ...

Στο utube απενεργοποιησαν σε ολα τα βιντεο κλιπ του, τα σχολια. Απο τα πολλα μηνυματα κοντευε να γκρεμιστει το site!.. Tα "RIP Michael" εφταναν καθε δευτερολεπτο σε μορφη χιονοστιβαδας απο ολο τον κοσμο.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Καλπ actions speak louder my friend!

Jordan ακόμα θυμάμαι να βλέπω το videoclip Billie Jean στο Μουσικοραμα, να είμαι 8-9 χρονών και να κοιτάω αποσβολωμένος!

The Gasbird Familly είπε...

Εμείς στα 14 -15 τότε, είχαμε μάθει τη χορογραφία του "θρίλερ" και σε κάθε πάρτυ κάναμε διαγωνισμό για τον καλύτερο M.J.!!!
Επί της ουσίας όμως ο άνθρωπος είχε "τελειώσει" τα τελευταία 15 χρόνια , εγκλωβισμένος στην ψυχοσυναισθηματική παθολογία του αλλά και απόλυτα ελεγχόμενος απο ένα σύστημα (?) μία κλίκα (?)που τον απομιζούσε και με το θάνατό του θα συνεχίσει να τρώει με χρυσά κουτάλια.
Πάντως αν υπάρχει ένα μουσικό σύμβολο των 80΄ς , αυτό και ΜΟΝΟ είναι ο Μ.Jackson.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Gasbird Family υπάρχει και η Madonna..

Πάντως αυτό που λες για τους διαγωνισμούς γινόταν και σε μικρότερες ηλικίες όπως στα πάρτι του δημοτικού -που πήγαινα τότε..

Rami είπε...

Αξιομνημόνευτος ο Μιχαλάκης και αδικημένος κατάφορα. Έπεσε στην λούμπα της τεράστιας εμπορικής του εικόνας και δεν μπόρεσε ποτέ τελικά να το διαχειριστεί σωστά...

Και αν μιλάμε για πραγματικά ταλέντα σύμβολα, ένας εκκεντρικός καλλιτέχνης που είναι και τρελλή ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ παρεμπιπτόντως και ακόμα και σήμερα γράφει απίστευτα, είναι ο Prince.

Μόνο που αυτός την κατάλαβε νωρίς την δουλειά, και γράφει ΠΑΝΤΑ αυτά που γουστάρει, αδιαφορώντας για τις πωλήσεις, που έτσι κι αλλιώς τα γήπεδα τα γεμίζει για αστείο με την αξία του...

Σοφία είπε...

Ααααχ οι μνήμες από τις σχολικές εκδρομές, τα πάρτυ, τα γουόκμαν!!!

Spyros Vlahos είπε...

You have passed from my bog and left a lot of messages.
Unhappily, I cannot read them either because I have not the fonts you have, or vice versa.

PS. I write in English hoping you have the appropriate fonts

Spyros Vlahos είπε...

Giati sto blog mou vlepw ta sxolia sou san sumbola?

Den katafera na diavasw tipota!